Rakennus- ja ympäristölautakunta, kokous 23.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 23 Rakennus- ja ympäristölautakunnan lausunto: Padasjoki 2035 strategiaprosessi

PADDno-2023-182

Valmistelija

  • Maria Virtanen, ympäristösihteeri, maria.virtanen@padasjoki.fi

Kuvaus

Kunnanjohtaja on toimittanut lautakunnille, nuorisovaltuustolle ja vanhus- ja vammaisneuvostolle lausuntopyynnön koskien valmistelussa olevaa kuntastrategiaa. Kuntastrategian valmistelu on loppusuoralla ja strategia on tarkoitus hyväksyä kunnanvaltuuston kokouksessa 10.6.2024. Lausuntopyynnön mukana on toimitettu "Muutakin kuin mummola" -vision ehdotukset. Lisäksi materiaalissa on esitetty ehdotuksia kärkihankkeiksi. Lausuntopyynnössä on tuotu esille konkreettisia aiheita, joihin lautakunnalta on pyydetty vastauksia ja kommentteja.

Rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsenille on toimitettu lausuntomateriaali 8.5.2024 ja lautakunnan jäseniltä on pyydetty vastauksia 15.5.2024 mennessä lausunnon valmistelua varten. Lautakunnan jäseniltä ei tullut kommentteja esitettyyn strategiamateriaaliin annetussa ajassa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Maria Virtanen, ympäristösihteeri, maria.virtanen@padasjoki.fi

Rakennus- ja ympäristölautakunnalla ei ole kommentoitavaa esitetystä strategiamateriaalista ja hyväksyy esitetyn sellaisenaan.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

kj, kh

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
  • virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)
  • oppilaan arviointia (Perusopetuslaki 22 ja 42 c §).